Annemoon Geurts & Koen Rijnbeek
Foto René Mesman voor Elle Wonen

Visie /

In onze ogen gaat ontwerpen over meer dan vorm alleen. Een goed ontwerp positioneert en verankert zich zowel vanuit het hart als het hoofd in woorden, beelden en daden, in de maatschappij en in de tijd. Praktisch, passend, onderscheidend én mooi.

Profiel /

Annemoon Geurts (industrieel vormgever/kunstenaar) en Koen Rijnbeek (muzikant/productiemanager) geven vorm aan identiteit. Dat doen we niet alleen, maar samen met ons ‘vaste verkering’ netwerk van architecten, consultants, designers, drukkers, grafici, kunstenaars, musici, producenten, programmeurs, stylisten en tekstschrijvers.

Als multidisciplinair ontwerpbureau Moon/en/co werken we in opdracht en op eigen initiatief.
Op eigen initiatief creëren we concepten die bijdragen aan de zichtbaarheid en verbreding van de creatieve industrie. Als katalysator van bedrijvigheid willen we mensen laten genieten, inspireren en prikkelen.
In opdracht werken we aan beeldbepalende elementen voor publieke omgevingen en ontwikkelen we producten, diensten en events. Van visie en concept tot corporate identity, van logo tot website, van interieur tot expositie en van interactief lichtobject tot kunsttoepassingen op vlakglas.

Onze kracht is ons gevoel voor esthetische kwaliteit, actualiteit en positionering. We kunnen creatief meedenken over de vertaling van visie en ambities naar bijvoorbeeld herbestemingsconcepten, social design, producten, marketingstrategieën, interne en/of externe communicatie. Als autonome regisseurs bewaken we uitgangspunten en houden we overzicht over zowel de details als het totaalplaatje. Altijd open en eerlijk.

Achtergrond /

We zijn liefhebbers van cultuur en gastronomie. Koen heeft acht jaar bij slagwerkgroep Slagerij van Kampen gespeeld en maakt momenteel muziek met Candybar Planet, Going Underground en Bertus Borgers.

Annemoon studeerde in 1995 af aan de Design Academy (toen nog AIVE), is vertegenwoordiger D-leden in de ledenraad van Design Coöperation Brainport, was lid selectiecommissie Dutch Design Awards en docentArt Branding aan ArtEZ, kunstacademie Arnhem en brainstormde o.a. mee over Design in de Eindhovense publieke ruimte en over Brabantstad Culturele Hoofdstad 2018. Annemoon is lid van de BNO, de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland.